Jezelf verrassen met een srprs.me tripje

Ben jij ook altijd aan het twijfelen waar je naar toe moet omdat je het liefst de hele wereld over reist. Ja? Join the club. 😉 Reizen is het leukste wat er is en zelfs het uitzoeken waar je naar toe gaat is fijn. Toch bleef ik maar twijfelen over waar mijn volgende stedentripje naar toe zou gaan. Struinend over het internet kwam ik uit bij srprs.me. Hoewel ik de voorpret van mijn reizen altijd super leuk vind en het liefst al weken van tevoren kijk wat er allemaal te doen is leek het mij ook een keer leuk om alles uit handen te geven. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn volgende stedentrip is geboekt, maar waar heen?

De spanning stijgt

Toch wel spannend.. weten dat je over een paar weken het vliegtuig in stapt maar niet weet waar naar toe. Niet van tevoren op zoek kunnen gaan naar de hotspots. Toch voel je de spanning, al die speculaties in je hoofd: ”Waar zullen ze me naar toesturen? Straks is er niets te doen, zit ik in de middle of nowhere! Nee Melis, relax, er is vast genoeg te doen en zo niet dan zorg je daar wel voor.”. Zal ik stiekem een kijkje nemen op de website van het vliegveld, om te zien welke vluchten er allemaal gaan. Nee dan is de verrassing er van af, had ik net zo goed zelf een stad kunnen kiezen. Nog even geduld.. De dagen vliegen voorbij, nog maar een week gaan. Ik neem een kijkje in mijn mailbox en jahoor, daar is de weersverwachting. Rond de 10 graden, hmm.. dat is gelijk aan het Nederlandse weer. Spannend! Ga ik naar België? Misschien wel Frankrijk, of toch Engeland?

3, 2, 1, SURPRISE

Daar ik ga ik dan, op naar het vliegveld in Eindhoven. Backpack op mijn rug, kriebels in mijn buik, kraskaart in mijn hand. Aangekomen op het vliegveld neem ik toch stiekem een kijkje op het departure board. Ik zie verschillende steden staan en de spanning loopt op. Oke daar gaan we.. krassen maar. Het eerste getal is 4, het tweede getal 5, gevolgd met nog een 5 en het laatste getal is 7. Dit zegt nog niks, nu invullen op mijn telefoon. 3, 2, 1, je gaat naar.. PRAAAAAAAG. Woehoe tof! Ik had stiekem al een paar voorkeuren in mijn hoofd en daar was Praag er zeker een van. 

Opgelucht en ontspannen zit ik eindelijk in het vliegtuig. Ik heb zin in het reisje en kan niet wachten tot we op het vliegveld van Praag aankomen, maar dan bedenk ik me ineens: wat is er eigenlijk allemaal te doen in Praag?! De regeltante in me komt weer in me naar boven en het liefst zoek ik snel nog alles op. Toch kan het het loslaten en bedenk ik me dat ik deze reis heb geboekt om alles even los te laten. Ook wel een heerijk gevoel, geen plan, geen ideeën. Lekker gaan en zien waar we uitkomen. Let’s go!

Lees hier wat je absoluut moet doen in Praag
Heb jij wel eens een reisje geboekt via srprs.me? Waar ging jij naar toe?

Dit vind je misschien ook leuk: