Over ons

De gezichten achter Backpacklust

Hoi! Wij zijn Jesse en Melissa, een reislustig koppel die houdt van avontuur. Samen willen wij onze passie voor reizen met jou delen. Wij willen laten zien dat de wereld zo veel meer is dan zon, zee, strand (al is dit mooi meegenomen natuurlijk). Het ontdekken en verkennen van de talloze verschillende culturen, ons verdiepen in de mensen en de manier waarop zij leven.

Jesse: Toen ik Melissa leerde kennen heeft zij letterlijk de wereld voor mij geopend. Eerst wilde ik er niet aan geloven totdat we samen op backpack avontuur gingen in Sri Lanka. Vanaf dit moment was ik niet meer te houden en zal ik niet meer voor de ouderwetse strandvakantie gaan. Voor mijn sport zit ik veel in het buitenland, maar echt het land verkennen heb ik nooit gedaan. Ik ben in schitterende landen geweest, Brazilië, Israël, Corsica. Helaas heb ik deze landen nooit ontdekt zoals hoe ik het nu zal doen. Want zeg nu eerlijk, wat is de wereld mooi he?!

Melissa: Toen ik van de middelbare school kwam was daar dan de grote vraag: ‘Wat voor studie ga ik doen?’. Na lang zoeken ben ik uiteindelijk toerisme gaan studeren. Voor deze opleiding heb ik maanden in het buitenland gewoond. Italië, Mallorca, Curacao, de beste tijd van mijn leven. Totdat ik klaar was met mijn studie. Ik had het reisvirus te pakken, en goed ook want het bleef maar kriebelen. Wat word de volgende reis? Veel reizen tussendoor gemaakt en nu klaar voor de hele wereld. Samen met mijn vriend en mijn backpack ga ik op zoek naar avontuur!

Liefs,

Jesse & Melissa