Over backpacklust

Overenthousiaste, onhandige, wijn drinkende stuiterbal… Jep that’s me, Melissa, 25 lentes jong. Toen ik van de middelbare school kwam heb ik maanden lang in het buitenland gewoond/gewerkt voor mijn studie. Elke keer als ik terug kwam begon het weer te kriebelen en struinde ik het internet over, op zoek naar weer een nieuw avontuur. Het hield niet op, reis na reis volgende, en ik had het reisvirus goed te pakken.

Inmiddels werk ik op de tofste evenementen door heel Nederland en zit ik als planner op kantoor. Ik doe dit met heel veel plezier, maar ik kijk stiekem toch altijd uit naar het moment dat ik ons mooie kikkerlandje weer kan inruilen voor de lekkerste Aziatische keuken, voor het Afrikaanse avontuur en voor de heerlijke Zuid Amerikaanse palmbomen. Mij kun je ’s nachts wakker maken voor een heerlijke kop koffie. Nutella, heeeel veel nutella en het liefst nog met een dikke stapel pannenkoeken. Ohhh, en voor puppies uiteraard!

Op deze blog wil ik mijn passie voor reizen met jou delen. Ik wil je laten zien dat de wereld zo veel mooier is dan die ene strandvakantie naar Spanje. Ik wil je laten zien dat je niet per se naar Kiribati of Gabon (what?! juist) hoeft te vliegen voor wat ongerepte natuur zonder massatoerisme. Ook in Italië, Frankrijk en zelfs Thailand vind je prachtige hidden gems waar je gemakkelijk naar toe kunt. Heb ik je al een beetje aangestoken met het reisvirus? Door middel van mijn ervaringen, tips en tricks wil ik jou helpen om jouw droom bucketlist werkelijkheid te laten worden. Want zeg nou eerlijk, wat is de wereld mooi he?! 🙂

Volg je backpacklust al?!